Man i rullstol

Butik

Hjälpmedelsbutiken i Tranås

På Ågatan 15 A i Tranås finner ni Hjälpmedelsbutiken med möjligheten att testa, känna och klämma på våra produkter. Här visar vi ett stort urval av hjälpmedel för olika behov och det kompletta sortimentet finns att se i vår katalog i butiken eller digitalt via hemsidan. Butiken är tillgänglig för alla kunder via ramp eller trappa. Välkommen in!

Köksartiklar hjälpmedel
Badrumsartiklar hjälpmedel
Käppar gåstavar
Butik Hjälpmedelsbutiken Tranås

Vår Vision

Vår Vision är att Hjälpmedelsbutiken ska vara Ditt naturliga val och en bekväm plats att inskaffa hjälpmedel för att hantera det vardagliga livet bättre. Butiken finns i Tranås på Ågatan 15A där Du har möjlighet att fysiskt se och känna på delar av vårt utbud. Med Hjälpmedelsbutiken vill vi också ge Dig möjlighet att i lugn och ro ta reda på hela vårt sortiment samt låta oss hjälpa Dig välja rätt hjälpmedel för Dina behov. Målet är att du ska vara trygg och bekväm i ditt köp och kunna uppleva personlig frihet med hjälp av våra produkter. Vi finns i Hjälpmedelsbutiken för Dig.

  • Vi instruerar hur produkten bör användas på bästa sätt
  • Hjälper Dig med eventuell försäkring
  • Utför Service & reparationer
  • Vi levererar produkterna direkt hem till Dig

Begagnat & Uthyrning

Vi erbjuder våra kunder begagnade produkter. Slitstarka, kraftfulla maskiner servade och redo för att tjäna dess nästa ägare.


Har Du exempelvis skadat Dig eller behöver hjälpmedel under en specifik period tillhandahåller vi även med uthyrning för att Du ska ha möjlighet till mer frihet under Din rehabilitering. Ta kontakt med oss om Du önskar få veta mer och tillsammans kan vi komma fram till bästa lösningen för Dina behov. 

Elscootrar hos hjälpmedelsbutiken
Hjälpmedelsbutiken
Skylt öppettider
Hjälpmedelsbutiken logo

Kontakt

Vi svarar i telefonen även utanför butikens öppettider, välkommen!